За сайта

С този сайт искаме да направим една галерия с красиви примери за качествен уеб дизайн. Всеки, който се чуства дизайнер и има какво да покаже, е добре дошъл, както да публикува своите работи, така и да коментира сайтовете в галерията.

В началото на всеки месец ще бъде излъчван победител “Сайт на месеца”, като в края на годината месечните победители, ще се състезават за “Сайт на годината”. Идеята е този сайт да се превърне в една непрекъснато развиваща и конкурентна среда за родни и чужди творци.

Условия, за публикуване на сайтове:

  • Предлагането на сайтове е свободно, не е нужно предлаганият сайт да бъде ваш, или да сте работили по него, обаче не даваме гаранция, че сайтът ви ще бъде добавен успешно, след като подадете заявката. Предварително той ще бъде прегледан от администратор и възоснова на някойко критерия описани по-долу ще бъде взимано решение за публикуване.
  • Желателно е да напишете качествено и изчерпателно описание на предлагания сайт. По възможност предложете ключови думи и алтернативни категории, в който сайта да бъде поставен.
  • Няма да бъдат публикувани сайтове, които съдържат неморално, порнографско, пиратско съдържание или сайтове, които не са приятелски настроени спрямо търсещите машини. Те няма да бъдат приети в директорията.
  • Сайтове, които са Under Construction, както и сайтове, които редиректват към други такива няма да бъдат публикувани.

web development